Redactie - 20 november 2013

GPXS Services distribueert Samsung SDS Mobile Device Management oplossingen

GPXS Services is een strategische samenwerking aangegaan met Samsung SDS Europe, waarbij het de verantwoordelijkheid krijgt voor de verkoop, marketing, levering en het support van Samsung SDS Mobile Device Management oplossingen in de BeNeLux en in Frankrijk. Dit meldt Bert Garlich, CEO van GPXS Services.

Enterprise Mobility ontwikkelt zich razendsnel als de belangrijkste bron voor innovatie en marktontwikkeling in diverse sectoren. Maar het brengt ook security issues met zich mee, bijvoorbeeld in een Bring Your Own Device omgeving. Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen kunnen organisaties helpen om weer ‘in control’ te komen en Samsung SDS draagt haar steentje bij aan de Europese markt met de introductie van haar uiterst veilige Mobiledesk MDM oplossing.

GPXS Services wordt hierbij exclusief verantwoordelijk voor de verkoop, implementatie, training en het support van de Mobiledesk MDM oplossing in de BeNeLux (België, Nederland, Luxemburg) en in Frankrijk, aldus Bert Garlich, CEO GPXS Services: "De samenwerking met Samsung SDS bevestigt de uitstekende marktpositie van GPXS Services op het gebied van Enterprise Mobility Management, zowel qua technologische invulling als vanuit het service perspectief."

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!