Redactie - 21 mei 2014

Open Line en ShareOne starten SMART SharePoint Hosting dienst


Open Line en ShareOne hebben een nieuwe dienst gelanceerd onder de naam SMART SharePoint Hosting. Deze dienst is het gevolg van de nauwe samenwerking tussen beide partijen.

SMART SharePoint Hosting is het alternatief voor organisaties die willen beschikken over een financieel aantrekkelijke, professionele en gecertificeerde SharePoint omgeving zonder de nadelen van een eigen SharePoint infrastructuur (on-premise) of de SharePoint Online variant van Microsoft (Office365).

Met SMART SharePoint Hosting kunnen organisaties rekenen op een “maatwerk hosting service” vanuit het moderne en goed beveiligde datacentrum van Open Line. Organisaties die SharePoint inzetten of overwegen dit te gaan doen hoeven dus zelf geen installatie, beheer of onderhoud uit te voeren. Ook de aanschaf van licenties is niet meer noodzakelijk. SMART SharePoint Hosting biedt organisaties de mogelijkheid om per gebruiker en per maand af te rekenen voor licenties en onderliggende infrastructuur.

Jo Verstappen (foto), commercieel directeur van Open Line: "We zijn verheugd om ShareOne in ons partner ecosysteem te verwelkomen. Met hun kennis van SharePoint en onze moderne datacenters kunnen wij organisaties exact bieden wat ze nodig hebben als het SharePoint betreft. Wij leveren een hoogwaardige hosting services vanuit onze gecertificeerde en goed beveiligde datacenters waardoor de technische beschikbaarheid van een bedrijfskritisch systeem als SharePoint gewaarborgd is. ShareOne helpt onze klanten met het functioneel inrichten en daadwerkelijk integreren van SharePoint met de informatiehuishouding en bedrijfsprocessen."

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!