Redactie - 16 juni 2014

Sylvia Roelofs duikt op bij doorgestart Be Informed


Sylvia Roelofs is benoemd tot Director corporate development van Be Informed en lid van het managementteam van Be Informed. Zij is verantwoordelijk voor de samenwerking met klanten en partners. Be Informed levert Dynamic Case Management Software. Klanten zijn onder andere het Openbaar Ministerie (OM) en de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

In april 2014 heeft Be Informed een doorstart gemaakt en gekozen voor een nieuw businessmodel, waarin de samenwerking met (kennis)partners leidend is. Be Informed heeft nu Sylvia Roelofs aan het managementteam toegevoegd om de samenwerking met klanten en partners te versterken en verder uit te breiden. Zo kan Be Informed zijn softwareontwikkeling nog beter laten aansluiten op de wensen van klanten en partners, aldus ceo Rik Hoogenberg.

Sylvia Roelofs was algemeen directeur van Nederland ICT, de branchevereniging voor hardware-, software-, telecom- en servicebedrijven in Nederland. Ze vertrok in 2013 en is nu aan de slag bij Be Informed, dat begin 2014 failliet werd verklaard en daarna een doorstart maakte. Roelofs is bij Nederland ICT opgevold door Lotte de Bruijn.

Door: Witold Kepinski


Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!