Redactie - 01 juli 2014

Yes Telecom biedt mobiele en vaste telefonie inclusief kostenanalysetool


Yes Telecom, een mobiele provider voor de zakelijke markt, introduceert Yes Mobiel+ dat bestaat uit vaste en mobiele telefonie.  Dit meldt Lothar Steegstra (foto), algemeen directeur van Yes Telecom.

Yes Mobiel+ brengt mobiel en vast samen met die oplossingen speciaal ontwikkeld voor het MKB en de zelfstandig ondernemer.  Zo biedt het product Yes Mobiel Kantoor een telefooncentrale in de Cloud met alle functionaliteiten die het MKB gewend is, zonder vaste lijnen, vaste toestellen, internetverbinding en een telefooncentrale, zo meldt Steegstra.

Tijdens de eerste roadshow “Be The Local Hero” presenteerde Yes Telecom haar nieuwe line-up van Yes Mobiel+. Tijdens de roadshow en officiële kick-off benadrukt Yes Telecom haar samenwerking met uitsluitend pusiness partners. Het eerste product Yes Vast Nummer, is dé oplossing voor de zelfstandige ondernemer om geen telefoontje meer mis te lopen. Door oproepen naar de vaste telefoon direct te ontvangen op de mobiele telefoon, zonder vaste toestellen, lijnen en abonnementen.

Verder is er Yes Mobiel Kantoor, speciaal voor het MKB. Yes Mobiel Kantoor is een toekomstgerichte hosted telefonie-oplossing met alle functionaliteiten van een telefooncentrale en dat op ieder willekeurig mobiel toestel. Naast bereikbaarheid heeft de gebruiker beschikking over professionele functionaliteiten als belgroepen, tijdschakelingen en keuzemenu’s.

Gratis kostenanalysetool

Naast de lancering van Yes Mobiel+ werd tijdens de roadshow Yes E-view geïntroduceerd. De kostenanalysetool is in juni live gegaan voor alle Yes klanten en wordt de komende maanden door verschillende mediakanalen in de spotlights gezet.  Klanten hebben de mogelijkheid om altijd en overal kosteloos hun actuele verbruik te bekijken. Zodoende kan men écht kosten besparen door eenvoudig controle (blokkades, upgrades, analyses en alarmeringen) uit te oefenen bij excessief spraak- en of dataverbruik van hun medewerkers. Zo kan de zakelijke klant nu eindelijk anticiperen én actie ondernemen voordat hij zijn factuur ontvangt. “E-view heeft al verschillende klanten over de streep getrokken om te kiezen voor Yes, of bij Yes te blijven. We verwachten dan ook veel van onze vernieuwde kostenanalysetool. De komende periode zullen we zowel E-view als Yes Mobiel+ onder de aandacht brengen en hierbij onze Business Partners volledig ondersteunen”, aldus Lothar Steegstra.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!