Redactie - 03 juli 2014

Avnet Technology Solutions biedt IT-resellers Softlayer cloud service portfolio


IT-distributeur Avnet Technology Solutions biedt nu de cloud diensten van SoftLayer, een IBM oplossing. Avnet zegt nu business partners in EMEA te helpen hun Cloud portfolio uit te breiden met de levering van schaalbare, veilige cloud diensten. Dit is een uitbreiding op de bijna 30-jaar wereldwijde distributie relatie van Avnet met IBM.

De overeenkomst betreft infrastructuur-as-a-service (IaaS)-oplossingen van IBM die het portfolio van hoogwaardige diensten van Avnet verbeteren. Door de combinatie van SoftLayer gedistribueerde lokale datacenters en het wereldwijde netwerk kunnen partners de data van hun klanten plaatsen waar en wanneer het nodig is. De SoftLayer's netwerk architectuur maakt het mogelijk voor partners om wereldwijde prestaties te optimaliseren voor hun klanten door het gebruik van een prive-netwerk. Het maakt het ook mogelijk om data te consolideren indien nodig, aldus Avnet.

SoftLayer maakt deel uit van IBM als een cloud-infrastructuur provider via een acquisitie in juli 2013, en vormt sindsdien de basis van IBM's uitgebreide cloud-portfolio. De samenwerking heeft betrekking op de volgende landen in EMEA : Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Verenigd Koninkrijk & Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Spanje, Zwitserland, Turkije en Luxemburg.

Door: Witold Kepinski 

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!