Redactie - 04 augustus 2014

NAKIVO tekent 500 VMware Partners op


NAKIVO, leverancier van een backup en replicatie oplossing voor virtuele omgevingen binnen VMware, verwelkomde onlangs in totaal 500 VMware partners uit 70 verschillende landen binnen zijn channel programma. Zij verkopen de software aan het mkb, de grootzakelijke markt en service providers. Dit meldt Bruce Talley (foto), ceo en mede-oprichter van NAKIVO.

NAVIKO Backup & Replication, waaronder de nieuwe v4.1, biedt backup en replicatie oplossing voor VMware virtuele werkomgevingen, applicaties en uiteenlopende toepassingen in middelgrote tot kleine organisaties. De software wordt geleverd met een beheerinterface via Web 2.0 UI. NAKIVO Backup & Replication biedt backups van live virtual machines (vm's) met actieve applicaties en databases waarbij backup en replicatie op maat ingesteld kan worden. Ook is er recovery is op bestandsniveau mogelijk.

Change Block Tracking

NAKIVO Backup & Replication reduceert de backup grootte door gebruik te maken van deduplicatie en compressie en gebruikt netwerk accelatie om de data transfer te versnellen. Daardoor is de NAVIKO Backup & Replication geschikt voor een lan of san. NAVIKO biedt verder de Change Block Tracking (CBT), waarmee alleen de veranderingen binnen een VM wordt gerepliceerd en inclusief de standaard aanwezig compressietechnieken. Windows toepassingen binnen virtuele machines, zoals Exchange, Oracle, MS SQL en Active Directory kunnen ook worden gerepliceerd, Hierdoor is wordt downtime gereduceerd. Klanten kunnen NAVIKO ook als backup-as-a-service inzetten. 

Er zijn inmiddels meer dan tien Nederlandse bronze partners die NAVIKO verkopen. Zie hier de lijst van resellers

Door: Witold Kepinski
 
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!