Redactie - 12 augustus 2014

Dutch IT Society Event enthousiast ontvangen en inschrijving gesloten

Het nieuwe Dutch IT Society Event is enthousiast ontvangen. Er zijn inmiddels 400 aanmeldingen en de inschrijving is gesloten. 

Op kasteel Cammingha komt de Nederlandse IT-industrie tussen 16.00 en 20.00 uur samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op voortzetting van het succesvolle eerste halfjaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs kunnen tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken. 

“Het doel van dit event is om de hele keten bij elkaar te brengen. Vooral de vrijblijvende sfeer staat hierbij centraal, want tenslotte moeten we het toch samen doen”, aldus Marco van der Hoeven (hoofdredacteur Executive-People) en Witold Kepinski (hoofdredacteur Dutch IT-channel). 

Tijdens het Dutch IT Society Event op woensdag 3 september 2014 worden voor het eerst de Executive People Award en Dutch IT Channel Award uitgereikt. Deze awards worden toegekend door de redacties van Dutch IT-channel en Executive People aan een persoon of organisatie die zich op innovatieve wijze heeft ingezet voor de Nederlandse ICT-sector. De awards zijn opgezet om mensen binnen de ICT-branche meer samen te laten werken waardoor de business en prestaties van organisaties verbeteren.

Tijdens het Dutch IT Society Event krijgen gasten tevens de gelegenheid om een testrit te maken met de Tesla Model S.

Lees meer op:www.dutchitevent.nl.

Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Protinus IT en database marketing organisatie Computer Profile.
 
Redactie Dutch IT-channel en Executive People 

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!