Wouter Hoeffnagel - 25 augustus 2014

CommVault introduceert Simpana-cloudbeheermogelijkheden en -oplossingen

CommVault introduceert nieuwe Simpana-cloudbeheermogelijkheden en Simpana-oplossingen. Organisaties implementeren private- en hybridclouds om de flexibiliteit binnen het bedrijf te vergroten. De nieuwe-generatie Simpana-oplossingen versnellen de adoptie van de cloud en modernisering van het datacenter.

Het gaat om Simpana for VM Backup, Recovery & Cloud Management, Simpana IntelliSnap Recovery, Simpana for Endpoint Data Protection en Simpana for Email Archive. De oplossingen ondersteunen mobiele productiviteit en betere selfservice-toegang. Zo helpen ze klanten kosten te verlagen en risico’s te verminderen met uitgebreid data- en informatiebeheer voor alle toonaangevende cloud-, hypervisor- en storageplatforms. Met ondersteuning van de meeste cloudstorageplatforms heeft CommVault ook mogelijkheden toegevoegd voor Amazon Web Services en Microsoft Azure. Voorbeelden daarvan zijn cloudrapportage, provisioning van eindgebruiker-selfservice, recovery, storage-snapshot-beheer en beheer op virtual machine resources.

Simpana for VM Backup, Recovery & Cloud Management
Simpana for VM Backup, Recovery & Cloud Management stelt beheerders van virtual machines (VM’s) en eindgebruikers in staat gevirtualiseerde en cloudinfrastructuren te bouwen, beschermen en optimaliseren. Applicatiebeheerders en -gebruikers kunnen met de Simpana-software eigen VM's beheren, provisionen, back-uppen, recoveren, uitfaseren en archiveren. Deze opties zijn beschikbaar via één interface voor alle platforms. In het prijsmodel zijn nieuwe licentieopties opgenomen, namelijk per socket of per bundel van tien VM’s. In tegenstelling tot concurrerende oplossingen, omvat de Simpana VM-oplossing metrics-reporting, global deduplicatie en gededupliceerde replicatie, instant-VM-recovery en één jaar onderhoud.

Simpana IntelliSnap Recovery
Simpana IntelliSnap Recovery vereenvoudigt en optimaliseert applicatie-consistente hardware-snapshots, back-up en recovery. Zo zijn data-assets volledig beschikbaar, ook als de omvang en complexiteit toenemen. Klanten beheren automatisch hardware-gebaseerde snapshots voor fysieke en gevirtualiseerde applicatie-infrastructuren. Nieuwe integratiemogelijkheden zijn beschikbaar voor arrays en applicaties, waaronder NetApp, HDS en Oracle. Het prijsmodel voor de databescherming-snapshot, replicatie en remote services zijn op basis van in gebruik zijnde capaciteit of op array-gebaseerde bundels.

Simpana for Endpoint Data Protection
Simpana for Endpoint Data Protection helpt data van mobiele werknemers te beschermen en zorgt voor zowel het efficiënt back-uppen van devices, veilige toegang als selfservice-zoekmogelijkheden. Nieuwe features zijn beschikbaar voor het veilig delen van bestanden en mappen, preventie van dataverlies en veilig uploaden van devicedata, waardoor deze uit te wisselen is. De geïntegreerde eDiscovery-feature maakt het mogelijk te voldoen aan de wettelijke bewaartijd van alle beheerder data en risico's te verminderen. Oplossingen voor endpoint-back-up, delen van bestanden en zoeken zijn gelicenseerd per eindgebruiker.

Simpana for Email Archive
Simpana for Email Archive verbetert productiviteit, vermindert compliance-risico’s en integreert selfservice-toegang, eenvoudigere eDiscovery en automatisch voldoen aan de wettelijke bewaartijd, en kosteneffectieve, langetermijn-retentie. De oplossing beschikt over ingebouwde analytics, dat storageplanning en besluitvorming voor e-mailarchiveringspolicy’s verbeterd. De nieuwe oplossingen zijn on-premise, en in private- en hybride cloudomgevingen te implementeren. Ze bieden ondersteuning voor Microsoft Office 365, Outlook en Exchange en IBM Lotus Notes. Voor Email Archive zijn er licenties per mailbox. De oplossing bevat flexibele mogelijkheden voor archivering, zoeken en compliance.

Beschikbaarheid
De nieuwe Simpana-oplossingen zijn afzonderlijk te installeren of gecombineerd als onderdeel van een uitgebreide databeschermings- en informatiebeheeroplossing. De volgende Simpana-oplossingen zijn vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!