Redactie - 29 augustus 2014

Xerox introduceert nieuwste kleurenpers Versant 2100 op 23 en 25 september in Nederland

Xerox introduceert tijdens twee events de nieuwste digitale kleurenpers Versant 2100 in Nederland. Op 23 september vindt er een event plaats voor huisdrukkerijen en reprografische afdelingen en op 25 september is het event gericht op grafimediabedrijven.

Aan de hand van een demonstratie laten experts van Xerox zien hoe de nieuwe kleurenpers dankzij verregaande automatisering kan helpen concurrentievoordeel te behalen en nieuwe kansen te benutten. Iets dat in een tijd van lage marges en steeds kortere deadlines noodzakelijk is om renderend te blijven. Tijdens het event wordt niet alleen gekeken naar de mogelijkheden van de kleurenpers zelf, maar vooral ook naar de rol van automatisering van workflowprocessen.

Versant 2100
De Versant 2100 is volledig ingericht met automatiseringsoplossingen en maakt het mogelijk meer opdrachten te verwerken in een kortere tijd. De geautomatiseerde workflowtoepassingen van de printer realiseren daardoor meer productiviteit, kwaliteit en flexibiliteit.

Programma
Het programma ziet er op beide dagen als volgt uit. De invulling en sprekers verschillen per doelgroep.

14.30 uur Aankomst & registratie
15:00 uur Welkom & introductie
15:15 uur Automatiseer uw huisdrukkerij/automatiseer uw marge
15:45 uur Introductie Xerox Versant 2100
16:15 uur Live demonstratie
17.00 uur Afsluiting met netwerkborrel

Aanmelden en locaties
De officiële introductie van de nieuwe Xerox Versant 2100 kleurenpers in Nederland vindt plaats op het kantoor van Xerox Nederland aan de Corridor 5 te Breukelen. Registeren voor het event voor huisdrukkerijen op 23 september kan hier en voor de grafimediasessie op 25 september hier

Geïnteresseerden uit het zuiden van Nederland of België kunnen de events ook bijwonen bij Xerox aan de Wezenbeekstraat 5 te Zaventem. Registeren voor de sessie voor huisdrukkerijen op 17 september kan hier en voor het grafimedia event op 18 september hier

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!