Wouter Hoeffnagel - 29 augustus 2014

Tech Data Europe geeft InTouch een update

Tech Data Europa introduceert een nieuwe versie van zijn webgebaseerde e-commerce-oplossing InTouch. De nieuwe versie is voorzien van een verbeterde zoek- en navigatiefunctionaliteit die gebruikers in staat stelt om met minder klikken producten op te zoeken en te kopen.

InTouch biedt klanten in een handomdraai toegang tot de volledige productcatalogus van Tech Data Europa, waardoor resellers hun orderhistorie en facturen kunnen bijhouden en aftersalesvragen kunnen stellen. De nieuwe versie omvat verbeterde navigatie met duidelijkere productcategorieën, zodat gebruikers direct het benodigde type product kunnen kiezen.

Daarnaast zijn tools beschikbaar voor aanpassing van het schermformaat en prijsberekening. Functies kunnen met één klik op de knop worden geselecteerd. De presentatie van zoekresultaten is eenvoudiger gemaakt, waardoor eenvoudiger visuele vergelijkingen kunnen worden gemaakt en de zoekactie kan worden verfijnd. Alle nodige informatie is op één scherm te zien, zodat er niet langer gescrold hoeft te worden.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!