Witold Kepinski - 30 augustus 2014

Mobiquity krijgt kapitaalinjectie van 5 miljoen dollar

Mobiquity, leverancier van oplossingen voor mobile engagement, meldt een extra investering van vijf miljoen dollar door NewSpring Growth, onderdeel van NewSpring Capital, en de bestaande institutionele investeerders. De nieuwe investering is een uitbreiding op de Series B-investering die Mobiquity in juni 2013 afrondde. Deze werd geleid door NewSpring, Longworth Venture Partners, Sigma Partners en Thomas Weisel Partners. De totale financiering van Mobiquity komt nu uit op 24 miljoen dollar.

Met de aanvullende investering ondersteunt Mobiquity de groeiende vraag naar de diensten en producten van het bedrijf onder de Global 2000-klanten in sectoren als gezondheidszorg, retail, financiële dienstverlening en hospitality. De extra investering is met name bedoeld om strategisch belangrijke medewerkers te werven voor de belangrijkste businessunits en voor de ontwikkeling van productinnovaties en technologieraamwerken, zoals het Behavior Change-platform.

Mobiquity lanceerde onlangs een gezondheidszorgbusinessunit die zich richt op onderzoek, ontwikkeling en testen van specifieke brancheoplossingen. Daarnaast startte het bedrijf een lab voor toegepaste technologie, dat opkomende technologieën onderzoekt, zoals beacons. Ook is onlangs het digital marketing services-team uitgebreid.

“In het eerste halfjaar van 2014 zagen we een sterk momentum voor Mobiquity met een explosieve groei in de farmaciesector en de gezondheidszorg”, zegt Bill Seibel (foto), oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Mobiquity. “Onze mogelijkheden gaan echter veel verder dan gezondheidszorg. Verschillende sectoren, waaronder de financiële dienstverlening en de retail, realiseren zich dat inspelen op mobiliteit meer is dan het bouwen van een mobiele app. Het gaat erom de business te transformeren. Met ons ervaren team, onze expertise en best-in-breed technologie staan we als Mobiquity in het centrum van deze mogelijkheden.”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!