Witold Kepinski - 01 september 2014

Copaco 2tCloud biedt virtuel kantoor met DIEX


Copaco heeft DIEX, software waarmee voor organisaties een virtueel kantoor wordt gecreëerd, toegevoegd aan het dienstenportfolio van 2tCloud. Met DIEX kunnen organisaties online bedrijfs- en studieruimtes creëren, waarin werknemers, klanten en leveranciers kunnen samenwerken, netwerken en leren.

Harold Bax (foto), Director Business Development van Copaco: “Bedrijven en educatieve instellingen zoeken naar nieuwe manieren om samen te werken en te leren. DIEX biedt die mogelijkheid. In een virtuele omgeving kunnen bijvoorbeeld seminars, workshops, vergaderingen en colleges worden georganiseerd. Wij zijn verheugd over de samenwerking met DIEX Interactive, waarmee onze partners in de Benelux toegang krijgen tot een innovatieve clouddienst waarmee ze in de markt echt voor een vernieuwing kunnen zorgen. DIEX is onderdeel van het 2tCloud dienstenportfolio van Copaco, en derhalve door partners volledig via het 2tCloud platform te beheren.”

Emile Knetemann, CEO van DIEX Interactive: “We combineren de wens van organisaties om online en flexibel te werken, met technieken uit de game-industrie. Collega’s, klanten en leveranciers kunnen elkaar online ontmoeten en kunnen documenten, video’s, maar ook het beeldscherm met elkaar delen.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!