Witold Kepinski - 03 september 2014

PeopleWare ICT Solutions behaalt ISO 27001 en NEN 7510 Certificaten

ICT-Dienstverlener PeopleWare ICT Solutions heeft voor haar CloudActive Platform de ISO 27001:2013- en NEN 7510:2011-certificeringen voor informatiebeveiliging ontvangen. Hiermee bewijst PeopleWare de nodige maatregelen te hebben genomen om de gevoelige data van haar klanten zo goed mogelijk te beschermen. De audit, die is uitgevoerd door certificeringsinstituut DNV GL, betrof de implementatie, de monitoring, het onderhoud en de verbeteringen van het PeopleWare CloudActive Platform.

PeopleWare ICT Solutions is hiermee de eerste DNV GL klant die voor ISO 27001 volgens de laatste versie is gecertificeerd en geaccrediteerd. De ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen vormen het bewijs dat het CloudActive platform, PeopleWare’s cloud oplossing, de beveiliging op orde heeft en dat klanten verzekerd zijn van een hoog niveau van beveiliging voor hun data die op servers in het PeopleWare datacenter staat. PeopleWare is tevens HP Cloud Agile Partner, binnen deze partnership is er opnieuw veel aandacht voor security aspecten rondom cloudzaken.

“Voor onze klanten is het cruciaal dat hun data zo goed mogelijk is beveiligd, zij vertrouwen erop dat wij hun data zo goed mogelijk beschermen. Wij zien graag dat onze klanten er gerust op zijn dat hun data in goede handen is. Met het behalen van deze certificaten hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van cloud oplossingen.” Aldus Louis van der Toorn, Directeur bij PeopleWare ICT Solutions.

Middels het CloudActive platform voorziet PeopleWare haar klanten van diverse public cloud oplossingen, waaronder cloud infrastructuren en online werkplekken. Het fysieke datacenter bevindt zich in de duurzame en tier 3 gecertificeerde Alticom mediatoren in Ijsselstein. PeopleWare is tevens ISO 9001 en MVO Prestatieladder niveau 3 gecertificeerd.

Op de foto, v.l.n.r.: Louis van der Toorn (Directeur PeopleWare ICT Solutions), Richard Sudiono (Security Officer PeopleWare ICT Solutions), Mike Wetters (Lead Auditor DNV GL). 

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!