Wouter Hoeffnagel - 04 september 2014

Executive-People Award uitgereikt aan Shared Service Centrum-ICT Haaglanden

De Executive-People Award is aan het Shared Service Centrum-ICT (SSC-ICT) Haaglanden uitgereikt tijdens de eerste editie van het Dutch IT Society Event. SSC-ICT belichaamt volgens de redactie van Executive-People wat er wél goed kan gaan met ICT bij de overheid.

Het Dutch IT Society Event vond op 3 september 2014 plaats op het landgoed van Kasteel Cammingha. De Executive-People Award is door Rob de Kleijnen, directeur van Executive-People, uitgereikt aan Marion Karel, Hoofd Applicatiebeheer & Hoofd Beheer Infrastructuur, en Margreet Meijer, Interim Manager bij SSC-ICT. SSC-ICT ontvangt de award voor de succesvolle wijze waarop het de ICT-dienstverlening voor diverse ministeries verzorgt.

Niet altijd een succes

ICT-projecten bij de overheid zijn niet altijd een succes. Deadlines worden in sommige gevallen niet gehaald en budgetten worden overschreden. De tijdelijke commissie ICT doet op dit moment onder leiding van Ton Elias (VVD) onderzoek naar ICT-projecten bij de overheid. Er zijn echter ook voldoende projecten die wel met succes worden afgerond. SSC-ICT is hier een voorbeeld van.

De Rijksbrede organisatie Shared Service Centrum-ICT (SSC-ICT) Haaglanden is verantwoordelijk voor de ICT-dienstverlening van diverse ministeries, als onderdeel van de Hervormingsagenda die voor meer efficiëntie en samenwerking binnen de rijksoverheid moet zorgen. Dit doet SSC-ICT Haaglanden met groot succes. De ambitie om efficiënter te werken met behulp van ICT wordt door het SSC-ICT ingevuld in nauwe samenwerking met diverse marktpartijen. Hiermee is de organisatie tevens een goed voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen de overheid en het bedrijfsleven.

Dutch IT Society Event

De Executive-People Award is uitgereikt tijdens het Dutch IT Society Event. Dit event heeft als doel de gehele keten op een ontspannen wijze bij elkaar te brengen. Een vrijblijvende sfeer staat hierbij centraal. Samenwerking speelt binnen de ICT-sector een belangrijke rol. Bezoekers krijgen op het Dutch IT Society Event dan ook de mogelijkheid in een ontspannen sfeer te netwerken. We moeten het immers samen doen. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Protinus IT en database marketing organisatie Computer Profile.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!