Witold Kepinski - 09 september 2014

Arrow wordt distributeur voor Tintri storage

Tintri, leverancier van smart storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, sluit een samenwerkingsovereenkomst met Arrow Electronics, Inc. In het kader van de overeenkomst zal de value added distributeur het volledige Tintri-portfolio aanbieden via zijn resellerkanaal in de EMEA-regio. Dit melden Jesper Trolle, vicepresident Sales bij Arrow ECS EMEA, en Sally Reade (foto), channel manager EMEA, bij Tintri.

Als specialistisch distributeur van zakelijke ICT-oplossingen beschikt Arrow over een sterke reputatie op het gebied van integrale technologische toepassingen. Het netwerk van resellers krijgt de taak om de omzet te stimuleren in 29 landen in de regio Europe, the Middle East and Africa (EMEA). Arrow zal zijn salesteam inschakelen om een bijdrage te leveren aan de voortzetting van de snelle groei van Tintri binnen deze doelmarkten.

Arrow zal een cruciale rol spelen binnen het recent door Tintri uitgebreide Global Channel Program. De distributeur zal in dit verband nauw samenwerken met resellers in elke regio om hen te ondersteunen bij de verkoop en toegang te bieden tot een scala aan tools, trainingen en marketingmaterialen van Tintri.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!