Wouter Hoeffnagel - 09 september 2014

Roelofs kiest totaaloplossing Unica Schutte ICT

Unica Schutte ICT gaat een totaaloplossing leveren aan infrastructureel dienstverlener Roelofs Groep. De aannemer uit Den Ham wordt hierdoor grotendeels ontzorgd op het gebied van ICT en aanverwante verbindingen.

Het partnership tussen Roelofs en Unica Schutte ICT beslaat een samenwerking in de volle breedte van ICT en de bijbehorende verbindingen. Roelofs brengt haar ICT-omgeving onder in het datacenter van Unica Schutte ICT. Hierdoor kunnen de ruim 220 gebruikers virtueel werken, waardoor zij vanaf elke locatie met een internetverbinding hun werkplek kunnen bereiken. Daarnaast verzorgt Unica Schutte ICT de verbindingen tussen het datacenter en de verschillende kantoren van Roelofs Groep.

UR Cool
Naast de samenwerking tussen Roelofs en Unica Schutte ICT, werken beide organisatie ook op corporate niveau al jarenlang op strategische wijze samen. Onder de naam UR Cool (wordt uitgesproken als 'You Are Cool') is vanuit een joint venture tussen Unica Installatiegroep en Roelofs een duurzaam koelwaternetwerk gelanceerd. In dit project komen de expertises van beide partijen samen, waarbij Roelofs het bedrijventerrein ontwikkelt en de aanliggende zandwinning exploiteert en Unica Installatiegroep de technische knowhow voor de ontwikkeling en aanleg van het UR Cool systeem inbrengt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!