Witold Kepinski - 17 september 2014

Quadia Online Video en Rednun bieden samen gepersonaliseerde video

Quadia Online Video en Rednun bundelen hun ervaring en expertise op het gebied van gepersonaliseerde video. Gezamenlijk brengen ze in Nederland en Duitsland een nieuw merk voor gepersonaliseerde video op de markt: PersonalVideo.

Rednun uit Amsterdam is gespecialiseerd in gepersonaliseerde video. Quadia is een online video-specialist in Nederland en Duitsland. Quadia richt zich op de productie van online video content en de levering van online video technologie en platforms onder andere voor gepersonaliseerde video. 

PersonalVideo bedient al een aantal klanten, waaronder Oxxio. Nieuwe klanten bij deze bedrijven ontvangen een gepersonaliseerde video met uitleg over het afgesloten contract. 

"Bij Oxxio zien we dat gepersonaliseerde video's bewezen effectief zijn: de openings- en conversiepercentages zijn respectievelijk 75 en 34 procent", aldus Nico Verspaget (foto), directeur van Quadia. "Gepersonaliseerde video is bewezen effectiever dan standaard video’s en vele andere vormen van online marketing en communicatie, Daarnaast heeft gepersonaliseerde video bewezen één van de best renderende videotoepassingen te zijn in het kader van ROI per marketing euro. PersonalVideo verzorgt het gehele traject van campagne ontwikkeling tot en met contentproductie, database integratie, videorendering en distributie. Geheel dus in lijn met de full service-gedachte van Quadia." Ruud Schuijt, Managing Director van Rednun: “Quadia en Rednun werken al een tijd samen waarbij onze specialismen elkaar goed aanvullen. Door deze verdere samenwerking kunnen we onze service nog verder versterken en  ons beter manifesteren op de Nederlandse en Duitse markt.” 

Het merk PersonalVideo wordt onder de aandacht gebracht via een nieuwe website en een marketingcampagne.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!