Witold Kepinski - 23 september 2014

Lexmark introduceert het Solutions Advantage Programma

Lexmark introduceert het Solutions Advantage Programma, waarmee partner volgens de printingleverancier nieuwe verkoopkansen kunnen creëren, aldus Niels Priem (foto), General Manager Benelux bij Lexmark.

Het Solutions Advantage Programma helpt partners om hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en biedt hen tegelijkertijd exclusieve voordelen, aldus Priem. Zo kunnen zij profiteren van gratis demo-licentiesvoor software voor hun demo-apparaten, maar ook van uitgebreide trainingen over de verschillende oplossingen van Lexmark.

Het programma, dat al in veel EMEA-landen is uitgerold, is onderverdeeld in drie niveaus: Entry, Advanced en Premier. Die vormen een aanvulling op het bestaande partnerprogramma van Lexmark: Channel Value Programma.

Vanaf Entry-niveau profiteren partners al van uitgebreide ondersteuning. Zo kunnen partners die zich traditioneel toespitsen op hardware, diensten en toebehoren al gebruikmaken van online trainingen, webinars en van toegang tot het Virtual Solution Center.

Het Advanced-niveau bouwt hierop voort met persoonlijke technische trainingen, toegang tot meer geavanceerde oplossingen (zoals Lexmark Print Management), speciale prijsafspraken voor gekwalificeerde projecten en de mogelijkheid om demo-apparaten uit te rusten met gratis, volledig gelicentieerde softwareoplossingen.

Het hoogste Premier-niveau van het programma is bestemd voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s). Zij profiteren niet alleen van alle voorgaande voordelen, maar biedt hen ook toegang tot het platform voor softwareontwikkeling. Hiermee zijn zij in staat hun aanbod uit te breiden en nieuwe kansen te creëren voor hun onderneming.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!