Wouter Hoeffnagel - 23 september 2014

UNIT4 en Faster Forward realiseren nieuwe klantbedieningsoplossingen voor adviesmarkt

UNIT4 en Faster Forward lanceren samen nieuwe klantbedieningsoplossingen voor de adviesmarkt. De twee softwareleveranciers zijn hiervoor een strategische samenwerking aangegaan. De bedrijven hebben de adviessoftware UNIT4 Scenario en de CRM & workflow-software Elements van Faster Forward met elkaar geïntegreerd. Hierdoor ontstaat een complete oplossing voor de hypotheek-, en financieel adviseur. Zij kunnen hiermee hun klanten volledig betrekken in het adviestraject via een gepersonaliseerde digitale klantomgeving.

Door hun krachten te bundelen ontstaat financiële adviessoftware die een geïntegreerde oplossing biedt voor hypothecair en financiële planning advies, administratie, CRM en ontsluiting via internet. Klanten kunnen zich zo via internet oriënteren op een hypotheek voordat ze een afspraak maken. Ook kunnen ze tijdens het adviestraject online op de hoogte blijven van vorderingen. Dat levert zowel de consument als de adviseur tijdwinst op en zorgt voor een betere voorbereiding met moderne communicatiemiddelen.

Hypotheek Visie
Hypotheek Visie, die reeds jaren Elements en Efdece gebruikt, heeft besloten om met UNIT4 Scenario advies te gaan werken. De vijftig franchisewinkels van deze organisatie zullen als eerste met de geïntegreerde software gaan werken.

Fred Lingg, directeur UNIT4 Financiële Intermediairs: “Veel hypotheek – en financieel adviseurs werken met onze hypotheekadviessoftware en maken daarnaast gebruik van de CRM-software van Faster Forward. Door de samenwerking ontstaat een geïntegreerde oplossing waarmee deze adviseurs nog efficiënter kunnen werken en wij nog beter tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze klanten.”

Marktaandeel vergroten
André van de Nieuwenhuijzen, algemeen directeur van Faster Forward: “Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking. We richten ons met name op nieuwe klantbedieningsoplossingen in de financiële kolom. Met deze gecombineerde oplossing zetten wij een toekomstgerichte oplossing in de markt, waardoor wij ons marktaandeel aanzienlijk kunnen laten groeien.”

De geïntegreerde oplossing UNIT4 Scenario en Elements is vanaf oktober 2014 beschikbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!