Wouter Hoeffnagel - 23 september 2014

BusinessForensics en Novisource bundelen krachten tegen financial & cyber crime

BusinessForensics en Novisource zijn per 18 september jl. een strategisch partnership aangegaan. De bedrijven willen samen grote (complexe) implementatietrajecten binnen de financiële sector en op het gebied van informatiemanagement gaan verzorgen.

BusinessForensics is een Nederlandse hightech start-up met een innovatief software platform. Het platform stelt banken, (zorg)verzekeraars en overheidsinstellingen in staat om fraude en andere vormen van financial & cyber crime preventief te monitoren en te onderzoeken. Novisource Technology Services heeft kennis van, vaardigheden met betrekking tot en ervaring met consultancy, projectmanagement, migratie en (complexe) implementatietrajecten binnen de financiële sector en op het gebied van informatiemanagement.

Gemeenschappelijke kennis en ervaring
Binnen de samenwerking worden op basis van de gemeenschappelijke kennis en ervaring sjablonen ontwikkeld voor de configuratie en implementatie. Deze sjablonen verkorten de implementatietijd en verlagen de kosten voor standaardwerkzaamheden waardoor extra aandacht besteed kan worden aan de specifieke risico’s van klanten. Met het voorkomen en bestrijden van fraude en andere vormen van financial & cyber crime kan de financiële sector miljoenen euro’s besparen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!