Wouter Hoeffnagel - 23 september 2014

Cyberoam benoemt NewChannel tot Cyberoam Training Partner

NewChannel, aangesteld als National Cyberoam Distributor, is officieel benoemd tot geautoriseerd Cyberoam Training Partner. De technische CCNSP, CCNSP-FT en commerciële trainingen zijn hiermee direct beschikbaar voor ICT-resellers uit Nederland en België. In samenwerking met het hoofdkantoor van Cyberoam worden tevens de CCNSE trainingen voor gevorderden geboden.

“Onlangs heeft Cyberoam in de Benelux haar nieuwe Partner Programma bekend gemaakt. Binnen dit programma krijgen resellers verschillende technische, marketing en verkoopmiddelen én voordelen tot hun beschikking waarmee zij succesvol de Cyberoam security oplossingen kunnen verkopen en ondersteunen. Een heel belangrijk onderdeel van dit programma is kennis; kennis van de markt en van de vraag, kennis van de Cyberoam producten en van de oplossingen die zij bieden”, zegt Martin Meerman, managing director van NewChannel B.V..

Kennisoverdracht via trainingen
Meerman: “Kennisoverdracht middels de officiële trainingen is daarbij een essentieel onderdeel voor ons als Cyberoam distributeur. ICT resellers die willen deelnemen aan het Cyberoam Partner Programma kunnen nu bij NewChannel de gewenste trainingen volgen. Wij helpen hen om zich gedegen voor te bereiden op het succesvol behalen van de examens en daarmee de partner status. Ook voor andere leveranciers en ICT-vraagstukken zullen wij op korte termijn trainingen en cursussen aanbieden als onderdeel van het NewChannel Knowledge Center.” Het trainingsprogramma van Cyberoam beslaat een aantal trainingen die resellers helpen om hun security kennis en hands-on ervaring te vergroten. De Cyberoam Certified Sales Champion (CCSC) training is een commerciële training voor verkoopmedewerkers. Deze korte training biedt hen een overzicht van de Cyberoam security oplossingen en geeft hen de benodigde verkoop handvatten.

De tweedaagse CCNSP (Cyberoam Certified Network & Security Professional) en de eendaagse CCNSP-FT (-FastTrack) zijn technische trainingen voor pre- en post-sales engineers die dagelijks te maken hebben met de implementatie, het onderhoud en het beheer van Cyberoam oplossingen. CCNSE (Cyberoam Certified Network & Security Expert) legt de lat hoger en gaat diep in op zowel de achterliggende technologieën als complexe configuraties.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!