Witold Kepinski - 26 september 2014

e-office introduceert AskApp for SharePoint

e-office lanceert de AskApp for SharePoint. Deze slimme applicatie maakt verborgen kennis binnen de organisatie toegankelijk. AskApp is geschikt voor SharePoint 2010, 2013 en Online en beschikbaar in de SharePoint Store.

AskApp is volgens e-offoce een laagdrempelige app die kennis en expertise toegankelijker maakt binnen Microsoft SharePoint en waarmee gebruikers direct bouwen aan hun expertise-profiel, aldus Jorn Bijnsdorp, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij e-office: “Veel nuttige informatie en kennis komt vanuit plekken in de organisatie waar je het niet verwacht en waar je het in eerste instantie niet zoekt. Als je op zoek bent naar kennis of oplossingen kan het dus behulpzaam zijn om met collega’s buiten je directe sociale kring contact te leggen. De uitdaging is om de juiste collega te vinden die meer weet over het specifieke onderwerp én die interesse heeft om jou te helpen. Daar speelt AskApp op in.”

AskApp for SharePoint
De app is verkrijgbaar in de Microsoft SharePoint Store voor 1,99 euro per gebruiker/ per maand. Meer informatie over de app: https://www.e-office.com/portfolio/askapp-sharepoint/

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!