Witold Kepinski - 29 september 2014

VMware wil meer ISV's voor zijn public cloud met nieuw partnerprogramma

VMware wil meer ISV's voor zijn vCloud Air public cloud en start daarvoor een nieuw partnerprogramma. Het VMware vCloud Air ISV partnerprogramma ondersteunt ISV's op het gebied van hybrid cloud case studies, zoals development & testen, applicatie migraties en disaster recovery. Verder is er sales & marketing ondersteuning.

ISV's die meedoen krijgen de VMware Ready status zodat ze aan klanten kunnen zien dat hun applicaties is getest en goed is voor gebruik in de VMware vCloud Air public cloud. Een van de eerste leden die meedoet is wan-optimalisatie specialist Silver Peak Systems.

VSPP

VMware introduceerde afgelopen zomer het VMware vCloud Air Network, dat volgens de virtualisatie-specialist meer keuze en flexibiliteit biedt aan organisaties die willen profiteren van de voordelen van de hybride cloud. Het VMware vCloud Air Network is een netwerk van gevalideerde cloud-diensten gebaseerd op VMware-technologie. Er nemen meer dan 3800 VMware Service Provider-partners aan deel en het netwerk vormt daarmee een uitbreiding van het VMware Service Provider Program (VSPP).

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!