Witold Kepinski - 01 oktober 2014

Barracuda introduceert nieuwe SignNow versie 4.0 en SignNow Appliance

Barracuda Networks, de leverancier van met de cloud verbonden oplossingen voor beveiliging en ICT-opslag, maakt de beschikbaarheid bekend van Barracuda SignNow versie 4.0 en de nieuwe Barracuda SignNow Appliance, die zowel in cloud-omgevingen als op locatie kan worden ingezet. Met SignNow kunnen organisaties in een paar seconden handtekeningen van klanten, partners en werknemers bemachtigen. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de verwerkingstijd van documenten.

De nieuwe Barracuda SignNow Appliance is beschikbaar in de vorm van een hardwarevoorziening of virtuele implementatie. Gebruikers kunnen met deze oplossing documenten delen, ondertekenen en samenwerken binnen een veilige omgeving op locatie. Organisaties kunnen de eSignature-oplossing inzetten op locatie of in hun private of publieke cloud om meer grip te krijgen op belangrijke bedrijfsdocumenten. Zo kunnen ze een beroep doen op hun eigen SignNow-apparaat in de vorm van een virtuele machine en alle systeem- en procesgerelateerde e-mailberichten via hun interne e-mailservers verzenden.

Prijzen en beschikbaarheid
Barracuda SignNow versie 4.0 is per direct verkrijgbaar. De catalogusprijs bedraagt €1078 voor een jaarabonnement voor maximaal 10 gebruikers.

De Barracuda SignNow Appliance is per direct verkrijgbaar. De catalogusprijs bedraagt €5249 voor een jaarlicentie. Barracuda SignNow Appliance Vx is een virtual appliance voor Hyper-V- en VMware-omgevingen. De capaciteit van deze oplossing is gebaseerd op het gewenste aantal gebruikers. De virtual appliances zijn verkrijgbaar voor een prijs vanaf €5149 voor een jaarlicentie.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!