Witold Kepinski - 02 oktober 2014

Oracle introduceert Alta User Interface

Oracle introduceert de Alta User Interface. Dit is een nieuw User Interface Design System voor meer betrokken klantervaring, zo meldt de leverancier tijdens Oracle OpenWorld 2014 conferentie in San Francisco.

Toegepast in Oracle’s cloud-applicaties, cloud-diensten en beschikbaar voor door klanten ontworpen applicaties, bieden de nieuwe UI-ontwerpprincipes volgens Oracle meer prettige gebruikersinterfaces en -ervaringen voor web- en mobiele applicaties.

De particuliere klantervaringen op het web en via mobiel applicaties leggen de lat hoog voor de user interfaces (UI’s) van zakelijke applicaties. Om tegemoet te komen aan de hoge klantverwachtingen met betrekking tot gebruikersinterfaces heeft Oracle de Oracle Alta User Interface ontwikkeld. Dit is een ontwerpsysteem en een set van richtlijnen die ontwikkelaars in staat stellen om meer betrokken gebruikersinterfaces te ontwikkelen voor het web en mobiele applicaties, zo meldt de leverancier.

De Oracle Alta UI is de nieuwe standaard voor Oracle Applications en Oracle’s cloudgebaseerde diensten. Het wordt ondersteund door Oracle’s ontwikkeltools en raamwerken voor mobiele, cloud en webgebaseerde applicaties.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!