Witold Kepinski - 02 oktober 2014

Oracle integreert Mobile Application Framework en Oracle Mobile Security Suite

Om ontwikkeling van veilige mobiele applicaties te vereenvoudigen, verbetert Oracle de integratie tussen Oracle Mobile Application Framework en Oracle Mobile Security Suite als onderdeel van het mobiele applicatie lifecycle-beheerproces. Dit meldt de leverancier tijdens de Oracle OpenWorld 2014 conferentie.

Deze geïntegreerde aanpak maakt het voor ontwikkelaars eenvoudiger om een betere gebruikerservaring te creëren, zonder dat de beveiliging in het gedrang komt. Diepere integratie maakt het ontwerpers van mobiele-front-ends gemakkelijker om hun applicaties te beveiligen als onderdeel van een complete lifecycle-beheerstrategie voor mobiele applicaties, aldus Oracle.


Met de mobiele technologie die een steeds grotere rol speelt in het bedrijfsleven, wordt beveiliging een belangrijke issue voor organisaties die mobiele applicaties inzetten, aldus Oracle Een recent onderzoek − CIO Strategic Marketing Services & Triangle Publishing Services survey − toont aan dat 93 procent van de respondenten zorgen uit over dataverlies en andere beveiligings-issues gerelateerd aan mobiele toestellen, met BYOD als grootste boosdoener. Terwijl mobiel staat voor betere productiviteit en de mogelijkheid om informatie te vergaren en sneller beslissingen te nemen, kan het ook deuren openzetten voor bedreigingen. Vandaar de verbeterde integratie tussen Oracle Mobile Application Framework en Oracle Mobile Security Suite.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!