Witold Kepinski - 03 oktober 2014

Educontinu wordt reseller van Docebo Learning Management Systemen (LMS)

Educontinu kondigt strategische samenwerking aan met Docebo, leverancier van Learning Management Systemen (LMS). In dit partnership neemt Educontinu de rol van Value Added Reseller op zich voor de Benelux.

Met haar kennis en ervaring in het adviseren, ontwikkelen en exploiteren van on-line leeromgevingen breidt Educontinu haar dienstenpallet uit door het aanbieden van het cloud gebaseerd LMS van Docebo. Bestaande en nieuwe klanten van Educontinu kunnen hierdoor een e-learning strategie en curriculum aan hun gebruikers aanbieden.

Door toe te treden tot Docebo’s partnernetwerk is Educontinu in staat haar relaties wereldwijd te ondersteunen. Desgewenst kunnen lokale Docebo partners worden ingezet bij de ondersteuning van de realisatie van gelokaliseerde leeromgevingen. 

Docebo biedt de mogelijkheid via haar e-Commerce platform cursusmateriaal aan te bieden aan openbare of besloten gebruikersgroepen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid lesmateriaal dat op het Docebo platform is vervaardigd te gebruiken op het interne netwerk van de klant, of aan te bieden via een eigen webwinkel en gespecialiseerde marktplaatsen.

WK

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!