Witold Kepinski - 07 oktober 2014

Copaco wordt distributeur van Dell Software

Copaco en Dell gaan hun samenwerking verder uitbreiden. Copaco is vanaf nu ook distributeur van Dell Software. Hierdoor zegt Copaco samen met haar partners complete end-to-end oplossingen aan te bieden aan ondernemingen in de Benelux op basis van het Dell productportfolio bestaande uit hardware en software.

Het huidige Dell Software portfolio bestaat uit meer dan 200 verschillende oplossingen. Copaco voert Dell softwareproducten in de range van Data Protectie, Security, Systems Management en Informatie Management.

Met de softwareoplossingen van Dell beschikken partners over uitgebreide middelen om de uitdagingen bij hun klanten aan te pakken en hun bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Of het nu gaat om beheer van virtualisatie en cloud computing, veilig toegangsbeheer voor mobiele gebruikers of het optimaal gebruik maken en beveiligen van data. Dell streeft ernaar al haar oplossingen met elkaar te integreren, waardoor er een volledige end-to-end Dell oplossing ontstaat. Dankzij de schaalbare, geïntegreerde bedrijfssoftwareoplossingen van Dell kunnen gebruikers hun netwerken, toepassingen, systemen, eindpunten, apparaten en gegevens eenvoudiger beveiligen en beheren. Hierdoor profiteert men optimaal van de technologie, aldus Bianca van Engeland (foto), Business Director Software Solutions bij Copaco: “Wij zijn er trots op Dell Software aan ons portfolio te mogen toevoegen. We zien dat er in de markt steeds meer vraag komt naar totaaloplossingen. Vanaf nu kunnen wij op basis van Dell technologie complete end-to-end oplossingen bieden aan onze partners. Gezien onze brede ervaring op het gebied van Dell Hardware en het netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, verwachten we veel synergie te kunnen creëren.”

De strategie van Dell Software is erop gericht om steeds meer oplossingen en/of diensten via haar partners te verkopen. Copaco zal in samenwerking met Dell nieuwe en bestaande partners ondersteunen met trainingen en business development. Samen met haar partners kijkt Copaco hoe zij elkaar kunnen versterken.

“De uitbreiding van het Dell portfolio door Copaco is een belangrijke strategische stap vooruit voor beide bedrijven. Het biedt belangrijke groeimogelijkheden voor onze partners, omdat ze nu toegang hebben tot het hele Dell portfolio; van hardware tot diensten en software,” aldus Andy Zollo, Director of Channels and Alliances Dell Software Group EMEA.

WK

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!