Witold Kepinski - 09 oktober 2014

Lumesse optimaliseert talentmanagement met Salesforce1

Lumesse, speler in talentoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Salesforce voor de ontwikkeling van talentoplossingen die het landschap van recruitment- en talentmanagement opnieuw vormgeven. De nieuwe HCM-oplossingen zullen talentmanagement veranderen in een flexibel businessproces tussen HR en zakelijke professionals.

Lumesse gaat het Salesforce1 Platform met daarin haar HCM-tools onder een OEM-licentie leveren, inclusief de Salesforce Work.com-applicaties. De applicaties van Lumesse kunnen ook gebruikmaken van de mogelijkheden van Salesforce Work.com en bovendien zullen de ontwikkelaars van beide partijen voortaan met elkaar om de tafel zitten.

De oplossingen voor talentmanagement zullen als 'native' Salesforce1-applicaties beschikbaar komen. Dat geeft zakelijke professionals een kans om te participeren in het proces van talentmanagement binnen de vSalesforce-omgeving. 

Lumesse ontwikkelt momenteel de Salesforce1 Platform-modules onder de naam TalentObjects. Dat moet een volledig portfolio van oplossingen worden voor talentmanagement, inclusief modules voor recruiting, onboarding, performance, strategisch planmatige opvolging, carrièremanagement, compensatie en trainingsmanagement. De eerste modules komen in het eerste kwartaal van 2015 beschikbaar in Noord-Amerika, via Salesforce AppExchange.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!