Witold Kepinski - 13 oktober 2014

Veenman en Samsung werken samen rond Integrated Document Management (IDM)

Veenman, specialist op het gebied van Integrated Document Management (IDM), start een strategische samenwerking met Samsung,  zo meldt Dirk Olivier (foto), algemeen directeur van Veenman. "Wij gaan samen met Samsung nieuwe concepten ontwikkelen, die aansluiten op de mobiliteitswensen van onze klanten."

Mobiliteit speelt volgens Olivier een steeds grotere rol in bedrijfsomgevingen. Trends als Bring Your Own Device en de Consumerization of IT zijn daar concrete gevolgen van. Volgens Olivier zocht Veenman een geschikte partner om in te kunnen spelen op deze zakelijke uitdagingen.

Mobiel
Veenman verwacht met Samsung nieuwe diensten te gaan ontwikkelen, waarmee  klanten hun documenten mobiel kunnen ontsluiten en beheren. Het doel is om het portfolio van Veenman voor geïntegreerd documentbeheer (IDM) uit te breiden met nieuwe oplossingen voor office-mobiliteit. "Mobiliteit staat centraal in deze vergaande partnership met Veenman," zegt Erik Swart, Director B2B van Samsung. "Samsung is actief in de mobiele markt met een portfolio van smartphones en tablets, aangevuld met oplossingen als LED-, Print- en Professional Displays. Combineer dat met de footprint, kennis en ervaring van Veenman op het gebied van document- en informatiemanagement, en je ziet dat er enorme kansen liggen voor beide partijen."

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!