Witold Kepinski - 22 oktober 2014

Dell Networking richt vizier op onderwijs instellingen

Het Vechtdal College is naar Dell Networking oplossingen overgestapt om zijn bestaande draadloze infrastructuur te vervangen met een oplossing die het alsmaar groeiende mobiele gebruik en dataverkeer op de campus kan ondersteunen. Hiervoor heeft het Vechtdal College Dells nieuwe W-Series access points en het W-Series ClearPass Acces Management System ingezet.

Het college meldt een verbetering van de WiFi-connectiviteit ervaren op de gehele campus. Leraren, studenten en medewerkers krijgen overal toegang tot het netwerk. Daarnaast zorgt het nieuwe WiFi-netwerk ervoor dat Vechtdals IT-team significant minder tijd moet besteden aan het onderhouden en managen van het netwerk. “Door de Dell Networking WiFi-oplossing heb ik nu meer tijd om aandacht te besteden aan onze tablet- en BYOD-projecten”, zegt Lars Boerdijk, technicus van het Vechtdal College.

Dell werkt met een aantal onderwijsinstellingen in Europa samen om scholieren en studenten van zijn netwerkoplossingen te voorzien om onder andere Bring Your Own Device (BYOD)-omgevingen te ondersteunen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!