Witold Kepinski - 22 oktober 2014

ETTU introduceert sociaal intranet in de cloud op basis van Office 365

ETTU, specialist in Microsoft SharePoint en Office 365 oplossingen, heeft het Cloud Social Intranet gelanceerd in SharePoint Online. Dit portaal biedt organisaties een standaard intranet oplossing voor een vast bedrag per maand, per gebruiker. Het Cloud Social Intranet maakt gebruik van de standaard functionaliteiten van SharePoint Online en is aan te zitten binnen een (bestaande) Office 365 omgeving.

SharePoint Online levert organisaties nieuwe mogelijkheden om samen te werken vanuit de cloud. Met het standaard intranet in SharePoint Online speelt ETTU in op de vraag naar een gebruiksvriendelijk online platform waarmee medewerkers informatie kunnen delen, vinden en samenwerken. ETTU beschikte al over een standaard intranet oplossing voor lokale (on-premise) installaties. Met deze nieuwste ontwikkeling wordt het Cloud Social Intranet geleverd als Software as a Service (SaaS) en wordt er volledig gebruikt gemaakt van de mogelijkheden die SharePoint Online organisaties biedt.

Daarnaast worden aanvullende diensten geleverd waaronder uitgebreide ondersteuning, advies, consultancy en beheer. Met meer dan acht jaar ervaring op het gebied van Microsoft technologie heeft ETTU hiermee een online platform gerealiseerd dat in combinatie met de bijbehorende diensten zorgt voor een snelle acceptatie en adoptie door gebruikers.

Piet Vink (foto), mede-eigenaar van ETTU: “Al geruime tijd levert ETTU de eConnect productlijn van bewezen SharePoint-oplossingen. De kennis en ervaring die wij hiermee hebben opgedaan hebben wij ingezet om het Cloud Social Intranet te realiseren. Hiermee beschikken organisaties over een volledig social intranet dat desgewenst uitgebreid kan worden met additionele functionaliteiten. Doordat het een standaard oplossing is, kan het portaal met één klik aangezet worden, ook binnen bestaande Office 365 omgevingen."

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!