Witold Kepinski - 23 oktober 2014

Prianto sluit distributie overeenkomst met Lakeside Systrack

Prianto sluit distributie overeenkomst met Lakeside om de SysTrack Big Data IT Analyse en Visualisatie oplossing via het partnerkanaal in de Benelux te leveren.

Het IT Management staat onder constante druk om op rendabele wijze de IT infrastructuur te optimaliseren en een stabiele en hoogwaardige eindgebruikerservaring te garanderen. Om dit te realiseren en daarmee productiviteitswinst te behalen, is vaak een dieper inzicht benodigd in de “gebruikersomgeving”. Zonder de juiste en relevante informatie zijn IT managers niet in staat om te bepalen welke veranderingen er moeten worden aangebracht in het beheer van hun IT infrastructuur, voor het optimaliseren en maximaliseren van de gebruikerservaring. SysTrack presenteert de meest nauwkeurige en granulaire informatie die beschikbaar is in de industrie voor het analyseren en visualiseren van IT data.

Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “Veel Big Data oplossingen zijn niet geoptimaliseerd voor de huidige hybride IT omgevingen. SysTrack daarentegen heeft de unieke mogelijkheid om eenvoudig met nagenoeg alle bestaande infrastructuur oplossingen een koppeling te kunnen maken via de SysTrack Marketplace. Hiermee kan productspecifieke data real-time worden geanalyseerd en gevisualiseerd van onder andere; Microsoft, Citrix, Atlantis, VMware, Cisco, RES, Appsense, IBM en vele andere omgevingen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom wij voor SysTrack hebben gekozen; de juiste techniek en technologie is een basisvoorwaarde, het unieke vermogen van SysTrack om grote hoeveelheden IT data te beheren zonder dat er overmatig netwerkverkeer ontstaat is doorslaggevend.”

David Taylor, Head of EMEA Channel, Lakeside vult aan: “Door middel van de geavanceerde visualisatie mogelijkheden van SysTrack, wordt men in staat gesteld om snelle en adequate beslissingen te nemen voor het verbeteren van de gebruikerservaringen en het verbeteren van de efficiëntie van een organisatie. Dit vereist uiteraard wel een optimale implementatie van de technologie en een zekere kennis van aanvullende infrastructuur technologieën. De drie-eenheid van SysTrack voor de technologie, Prianto met kennis omtrent de markt en reselling partners met implementatiekunde zien wij als de optimale road-to-market in de Benelux.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!