Redactie - 24 oktober 2014

Truphone: Goedkeuring patent IMSI-techonologie voor heel Europa

Truphone, aanbieder van internationale vast/mobiel telefoie kondigt aan dat de IMSI-technologie die Truphone heeft ontwikkeld, officieel voor heel Europa is gepatenteerd. Het bedrijf maakt gebruik van deze gepatenteerde technologie zodat internationale zakenreizigers kunnen bellen tegen lokaal tarief in de landen van de Truphone Zone. Zo wordt internationaal bellen eenvoudig en betrouwbaar.

De SIM-technologie biedt meerdere internationale nummers op een SIM-kaart, zodat contacten binnen de zone hen altijd bereiken met een lokaal gesprek, tegen lokaal tarief. Dit heeft positieve gevolgen voor de datasnelheid, kwaliteit van de data, voice-kwaliteit en kosten, aldus Truphone.

M2M
De Truphone IMSI Broker speelt onder meer in op de ontwikkeling van de 'machine to machine' (M2M)-sector. Apparaten zoals 'connected cars' moeten landsgrenzen kunnen overschrijden zonder dat dit tot aanzienlijke roamingkosten leidt. Bovendien selecteert het betreffende apparaat automatisch een lokaal netwerk dat hogere datasnelheid, netwerkdekking, of lagere kosten biedt, zonder dat de SIM-kaart gewijzigd dient te worden.

Truphone’s IMSI Broker is tevens gepatenteerd in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Australië, Singapore, Nigeria en Zuid Afrika.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!