Witold Kepinski - 24 oktober 2014

Norriq levert Truck en Trailer Groep Nederland incadea.myengine op basis van Microsoft Dynamics NAV

Onlangs is Truck en Trailer Groep Nederland (partnership van 4 grote Mercedes-Benz dealers) live gegaan met de standaard branche-oplossing / het ERP-systeem, incadea.myengine op basis van Microsoft Dynamics NAV. Norriq verzorde de implementatie.

Truck & Trailer Groep Nederland afgekort: TTGN, is een partnership van 4 grote Mercedes-Benz dealers. De kernactiviteiten zijn uiteraard trucks, trailers en onderhoud. De belangrijkste factoren om als groep voor incadea.myengine te kiezen zijn de standaardfunctionaliteit, gebruiksvriendelijkheid een open database en de Microsoft-technologie. Mede door deze open database is het vrij eenvoudig om te connecteren met apps en het internet.

Een van de kenmerken van incadea.myengine zijn de 18 specifieke gebruikersrollen. Hierdoor sluit incadea.myengine naadloos aan bij ieder automobielbedrijf, aldus Norriq. Voordeel is dat gebruikers enkel de schermen te zien krijgen die bij de desbetreffende functie van uw medewerker hoort. Dankzij deze interface wordt o.a. het aantal clicks tot een minimum gereduceerd en wordt men vlot door de processen geleid. Vanwege de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van incadea.myengine, is het mogelijk om het te implementeren binnen iedere structuur, van klein tot groot.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!