Wouter Hoeffnagel - 10 november 2014

Cisco benoemt Joost Hermans tot Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa

Cisco stelt Joost Hermans aan als Global Service Provider Leader Cisco Noord-Europa. Hermans wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de groei van Cisco in de Noord-Europese regio.

Joost Hermans is de afgelopen twee jaar actief geweest als commercieel directeur Service Providers bij Cisco Nederland. In deze functie ondersteunde hij service providers bij het ontwikkelen van nieuwe diensten op het gebied van cloud, internet, mobiel, spraak, video en tv en entertainment.

Na zijn wiskundepromotie aan de Universiteit Utrecht is Joost Hermans zijn loopbaan begonnen bij KPN met functies in onderzoek en programmamanagement. In 2000 is hij bij Cisco Services Nederland gestart met functies in business development en sales. Hermans werd in 2007 aangesteld als Manager Services in de Benelux en later Noord Europa. In mei 2011 heeft Joost Hermans de overstap gemaakt naar het enterprise-segment, waarvoor hij eindverantwoordelijk werd. Begin 2013 werd hij commercieel directeur Service Providers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!