Witold Kepinski - 22 november 2014

iFactory lanceert ICT consultancy diensten

iFactory biedt vanaf heden ICT consultancy diensten aan in de Benelux. Hiermee zegt iFactory tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar (white label) consultancy diensten voor partners en eindgebruikers.

Bij het leveren van hardware en software systemen vanuit zusterbedrijven OnDemand Rentals, iRent en REMARKIT komt regelmatig de vraag naar gespecialiseerde implementatie. De iFactory technische consultants werken op locatie bij klanten en staan de klant bij met advies, ontwerp en implementatie. Vanuit de levering en implementatie van hardware en software van de merken IBM, EMC, Cisco, Oracle, VMware en Microsoft is specifieke kennis ontstaan die iFactory graag inzet in het voordeel van klanten. iFactory consultancy, projectmanagement en trainingen dekken de kennisonderwerpen networking, servers, storage, back up & restore, virtualisatie, security en IT architectuur. Om de nieuwe website www.ifactory.nl te lanceren heeft iFactory ruim 100 taarten gestuurd naar klanten, relaties en media om de lancering feestelijk af te trappen.

OnDemand Rentals, iRent en REMARKIT hebben een gerenommeerde naam opgebouwd in de tijdelijke inzet van IT-apparatuur en met de toenemende vraag naar technische implementatie en kennis hoopt de OnDemand Group met de start van iFactory de business partners en eindgebruikers nog beter te kunnen bedienen en begeleiden.

“Wij zijn zeer verheugd over de officiële start van iFactory. Het snel kunnen schakelen, de specifieke kennis, ervaring en de doortastendheid van de iFactory consultants geven ons het vertrouwen dat we samen met onze kennis van de hardware en softwaremarkt voldoen aan de vraag van klanten die te maken hebben met een migratie, implementatie of innovatie op het gebied van ICT”, aldus Tjeerd van ‘t Veld, Business Manager van iFactory.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!