Witold Kepinski - 26 november 2014

Keylane koopt Zweedse Mantacore

Keylane – leverancier van standaard softwareoplossingen in de verzekeringen- en pensioenenmarkt – neemt het Zweedse Mantacore AB over.

Sinds 1993 levert Mantacore, dat haar hoofdkantoor heeft in Stockholm, aan schadeverzekeraars standaard software ter ondersteuning van de integrale keten. Mantacore richt zich primair op de ontwikkeling, marketing en implementatie van FlexSure, het door haar ontwikkelde moderne polis- en schademanagementsysteem.

Ronald Kasteel (foto) – binnen Keylane’s executive board verantwoordelijk voor Strategy en Mergers & Acquisitions – geeft aan: “Met Mantacore zetten wij een volgende stap in de realisatie van onze strategische ambitie een leidende positie in Europa te bereiken. Mantacore heeft aansprekende klanten met een hoge referentiewaarde in Finland, Noorwegen en Zweden. Hiermee verkrijgen wij een belangrijk bruggenhoofd in de Nordic regio om van daaruit, samen met Mantacore’s ervaren management, onze internationale aanwezigheid verder uit te bouwen met softwareoplossingen voor leven, pensioen en schade.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!