Wouter Hoeffnagel - 04 december 2014

KYOCERA verzorgt printers en multifunctionals voor Ronald McDonald Kinderfonds

KYOCERA Document Solutions Nederland tekent een samenwerkingsovereenkomst met het Ronald McDonald Kinderfonds. KYOCERA gaat onder andere zorg dragen voor de printers en multifunctionals in alle vijftien locaties van de Ronald McDonald Huizen en vier vakantiehuizen in Nederland.

Daarnaast bestaat de samenwerking onder andere uit de levering van 300.000 vel papier per jaar en honderd overnachtingen in een van de Ronald McDonald Huizen zodat nog meer ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn.

Kosteloze service, onderhoud en verbruiksartikelen
KYOCERA heeft binnen haar dealernetwerk betrokken partners gevraagd om het Huis in hun regio te ontzorgen ten aanzien van printgerelateerde zaken. Dit betekent dat zij kosteloos service, onderhoud en verbruiksartikelen zoals toners voor KYOCERA producten zullen leveren. Hiermee krijgt een Huis een vaste regionale servicepartner en een nieuwe betrokken sponsor.

Etienne Hendriks, Managing Director KYOCERA Document Solutions Nederland: “Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al ruim dertig jaar voor dat de familie van zieke of gehandicapte kinderen een warm tijdelijk thuis vinden in één van de Huizen of vakantiehuizen in Nederland. Wij zijn er bijzonder trots op dat wij een bijdrage aan dit fantastische doel kunnen leveren en dat ons dealernetwerk dit regionaal met hart en ziel
ondersteunt.”

‘Bijzondere samenwerking’
Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart, directeur Ronald McDonald Kinderfonds: “De samenwerking met KYOCERA is wat ons betreft een hele bijzondere. KYOCERA ondersteunt niet alleen met materiaal, maar ook met geld en mankracht. De regionale betrokkenheid is groot. We merken dat niet alleen het management, maar ook hun lokale dealers heel begaan zijn met de Ronald McDonald Huizen, en daarmee met de gezinnen met een ernstig ziek kind. Een zeer waardevolle relatie dus!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!