Witold Kepinski - 10 december 2014

Best Managed Companies 2014 bekend

Deloitte en ING maken de lijst met ‘Best Managed Companies’ 2014 van het Nederlandse midden- en grootbedrijf bekend. Het zijn dit jaar rond de 75 bedrijven die zich op een innovatieve wijze aanpassen aan de snel veranderende wereld. Deloitte en ING organiseren het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society.

Er zijn ook een aantal IT-bedrijven genomineerd zoals AFAS Software, Quintiq, Infotheek, Bartosz ICT, Cadac Group, Open Line, Coolblue en Planon Groep.

Centralpoint.nl werd geprezen vanwege stabiel presteren en groei in een lastig segment. Brian Speelman, Algemeen directeur van Centralpoint.nl, zegt hierover: “Al sinds 2012 behoren wij tot de Best Managed Companies en daar zijn wij enorm trots op. Het juryrapport geeft ook nu in 2014 weer aanleiding tot verdere continuering van onze professionaliteit en dat gaan we komend jaar nog verder doorvoeren. De feedback die we van Deloitte kregen op ons beleid omtrent innovatie biedt handvatten voor de toekomst en sluiten aan bij onze aankomende ISO certificering".

Lees de lijst van de ‘Best Managed Companies’ 2014' hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!