Witold Kepinski - 10 december 2014

VMware integreert software met Docker Containers, Kubernetes, Mesosphere en Pivotal Cloud Foundry

VMware, leverancier van virtualisatie, cloud, storage en software defined oplossingen, kondigt technologische integraties aan met Docker, het open-source containerproject ‘Kubernetes’ van Google, Mesosphere en Pivotal Cloud Foundry. Hierdoor wordt het implementeren en beheren van enterprise containers verder vereenvoudigd, aldus VMware.

De integratie biedt organisaties een turnkey-implementatie van Docker-containers op VMware Fusion, VMware vCloud Air en VMware vSphere en daarnaast een vereenvoudigde implementatie van resource-planning en cluster-beheeroplossingen voor containers op hun VMware-infrastructuur. Hierdoor zijn organisaties in staat applicaties te ontwikkelen en veilig te laten draaien op private, public en hybride clouds.

Hadoop, Spark en Cassandra

Daarnaast kondigt VMware een samenwerking aan met Mesosphere om organisaties meer keuze te bieden voor de implementatie en planning van containers, containerized applicaties en gerelateerde applicatie datacenterdiensten zoals Hadoop, Spark en Cassandra.

Door organisaties in staat te stellen containers, virtuele machines of containers binnen virtuele machines snel te implementeren met aanvullende beheeroplossingen op een vertrouwd platform, helpt VMware DevOps-teams bij het bouwen, implementeren en schalen van hun applicaties, aldus VMware.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!