Witold Kepinski - 11 december 2014

Xerox, IPG, TomTom en Energiewatch winnen Innovation Award 2014

Interactive Intelligence heeft opnieuw vier klanten in het zonnetje gezet door het uitreiken van Interactive Intelligence Awards. Xerox, IPG, TomTom en Energiewacht hebben ieder op hun eigen manier laten zien dat zij Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence op een innovatieve wijze en met een duidelijke visie inzetten voor hun klantcontact.

“Ieder jaar reiken wij samen met onze partners deze awards uit aan klantorganisaties die zich onderscheiden in de vooruitstrevende manier waarop zij onze oplossingen inzetten,” aldus Linda Hilberdink, Field Marketing Manager voor Interactive Intelligence. “Het zijn mooie voorbeelden hoe onze technologie de klantervaring kan optimaliseren en de organisatie ondersteunen.”
De uitreiking vond plaats tijdens het jaarlijkse goedbezichte Customer Engagement Event voor klanten en partners met als thema ‘Inspire your customer’.

Xerox – Innovatie Award
Het facilitair contact center van Xerox continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van de werkomgeving en dienstverlening. Interactive Intelligence beloont hen met Innovatie Award voor XICO: Xerox Interactive Callcenter Optimizer methode. Leon van Adrichem, directeur ICT en Business Support van Xerox: “XICO maakt slim gebruik van de CRM informatie van de klant die belt of gebeld wordt. Op basis van een directe en realtime profilering van zowel de klanten als de medewerkers wordt door CIC een gesprek toegewezen aan de beste agent die in het team beschikbaar is. Niet de langst wachtende agent krijgt het gesprek toegewezen, maar degene die het beste past bij de consument, de meeste expertise en productkennis heeft en die ook qua attitude én skill past bij de consument die contact zoekt.” Wiljan van Werkhoven van KPN reikte de prijs uit.

IPG – Partnership Award
IPG is met 1500 seats het grootste facilitaire contact center in België. Begin van dit jaar heeft IPG de strategische keuze gemaakt om over te stappen op Customer Interaction Center. Christian Schelhaas, Territory Manager Benelux van Interactive Intelligence: “IPG is toekomstgericht en realiseert zich dat de mate waarin het kan voldoen aan de diverse klantvragen, bepalend is voor het succes. Bovendien maakt innovatief vermogen het verschil in deze markt, omdat de klantwensen veelal gericht zijn op nieuwe manieren van communiceren en samenwerken. IPG en Interactive Intelligence zijn een langdurig partnership aangegaan voor vijf jaar. Dat vertrouwen zullen wij zeker waarmaken en onze waardering laten we nu al blijken met deze Partnership Award.”

TomTom – Cloud Award
TomTom heeft customer contactcenters in vijf landen waaronder Australië, de US en Europa. Er is bewust gekozen voor een door Interactive Intelligence in de cloud gehoste CIC-oplossing. Robin Gilaard, Territory Manager van Interactive Intelligence, reikte de prijs uit: “TomTom is zelf een technologisch, innovatief bedrijf en zag al vroeg de grote voordelen van cloud-oplossingen. Met CIC in de cloud zijn de kosten sterk gedaald en is de flexibiliteit en schaalbaarheid veel groter geworden. Wij willen TomTom voor de visie en strategie dan ook graag belonen met de Cloud Award 2014.”

Energiewacht – Customer Experience Award
Energiewacht is een vooruitstrevende organisatie en wil voorop lopen in klantgerichtheid en voor alles klanthousiasme uitstralen.
“Door te besluiten om niet alleen de telefooncentrale te vervangen, maar alle kanalen tegelijk aan te pakken investeert Energiewacht in de klant van de toekomst”, aldus Marcel Reuvers, directeur van Frontline, die de prijs gaat overhandigen. “Energiewacht combineert CIC met Kana als centrale kennisbank. In hun branche onderscheiden zij zich door de omnichannel-benadering: dezelfde beleving voor de klant, ongeacht op welke manier zij contact met Energiewacht opnemen.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!