Witold Kepinski - 12 december 2014

Centralpoint.nl breidt ESD portfolio uit met PC games en multimedia software

Vanaf heden is het mogelijk om bij Centralpoint.nl PC games online aan te schaffen en direct daarna te gebruiken. De ESD (Electronic Software Distribution) games kunnen na aanschaf binnen een minuut geopend worden. Het bestaande ESD portfolio van Centralpoint.nl is uitgebreid met de software leveranciers Corel, magix en Nero, aldus Marcel Joosten (foto), director E-commerce bij centralpoint.nl. 

ESD software
Het ESD portfolio bestaat nu onder andere uit games van 2K Games, Bandai Namco Games, Sega, Ubisoft en Warner. De techniek van ESD maakt het mogelijk om videogames zoals Company of Heroes, Football Manager 2015, LEGO Batman 3, Beyond Gotham, Alien: Isolation, Assassin’s Creed, Far Cry en vele anderen binnen een minuut na aanschaf online ook daadwerkelijk te spelen.

Toevoeging software leveranciers
Klanten konden al sinds oktober online software van Microsoft, Adobe, G Data en Davilex aanschaffen bij Centralpoint.nl door de technologie van ESD. De producten van Corel waren bij Centralpoint.nl al beschikbaar in de vorm van box, maar zijn nu ook beschikbaar in ESD. De producten van multimedia-applicatie ontwikkelaars Nero en Magix zijn volledig nieuw in het software portfolio. Deze producten worden uitsluitend aangeboden in ESD vorm.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!