Witold Kepinski - 17 december 2014

CRM Partners levert Microsoft Dynamics CRM aan Nationale Vereniging de Zonnebloem

Nationale Vereniging de Zonnebloem, een vereniging ten dienste van mensen met een lichamelijke beperking, heeft gekozen voor de implementatie van Microsoft Dynamics CRM. CRM Partners, specialist in CRM voor ledenorganisaties, verzorgt de implementatie van het nieuwe systeem en zal bovendien zorg dragen voor het trainingsprogramma voor medewerkers.

Doel van het nieuwe CRM-systeem is om vrijwilligers, donateurs en deelnemers een gepersonaliseerde beleving te bieden, waarbij zij in alle lagen van de organisatie herkend worden. In de huidige situatie zijn de CRM-functionaliteiten nog ondergebracht in verschillende systemen en heeft alleen de front-office een centraal klantbeeld. De Zonnebloem maakt met de uitrol van het nieuwe CRM-systeem een professionaliseringsslag in relatiebeheer, doordat iedereen in de organisatie nu toegang heeft tot het klantdossier.

Koppeling met mijn-omgeving
De Zonnebloem beschikt tevens over een ‘mijn-omgeving’, waarin vrijwilligers zaken zelf kunnen regelen. Het portaal wordt ook gekoppeld aan het CRM-systeem waardoor nieuwe functionaliteiten ontstaan. Alle relaties van de Zonnebloem kunnen in deze omgeving niet alleen hun eigen gegevens bijwerken en inzien, maar zich ook per regio aan- of afmelden voor vrijwilligersactiviteiten en erbij zetten met welke deelnemers ze een uitstapje gaan maken.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!