Witold Kepinski - 19 december 2014

Prianto sluit distributie overeenkomst met AppZero

Prianto sluit een distributie overeenkomst met AppZero om Windows Server migraties naar WS2012 en/of de cloud voor partners en eindgebruikers in de Benelux te vereenvoudigen en te versnellen.

Bedrijven grijpen de aankomende End-of-Life Support voor Microsoft Windows Server 2003R2 (per 14 juli 2015) aan om niet alleen te migreren maar ook het datacenter te moderniseren en - indien gewenst - naar de cloud te bewegen. De gepatenteerde AppZero oplossing automatiseert de migratie van complexe server applicaties naar elke cloud of machine(fysiek of virtueel) in een fractie van de tijd die nodig is door andere oplossingen, zonder wijziging aan te brengen aan de applicatie en is een cloud-onafhankelijke oplossing. Zowel bedrijven, managed service providers, cloud provider als Value Add Resellers kunnen met de inzet van de AppZero oplossing de gewenste flexibiliteit, snelheid en accuratie realiseren die nodig is bij – veelal – complexe migratieprojecten.

Virtual Application Appliance

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto vertelt: “AppZero is een innovatieve, maar zeer gewenste oplossing in de Benelux om dure migratieprojecten soepel te laten verlopen tegen minimale kosten. Het grootste deel van onze partners zijn bezig met Windows Server projecten of cloud migratie trajecten en wij zien AppZero als de snelste en meest flexibele manier om server applicaties te verplaatsen binnen datacenters en/of Private & Public Clouds en dit zonder (her-)installatie of het aanpassen van de applicaties. Bij inzet van deze technologie kunnen onze partners een voorsprong realiseren en ervoor zorgdragen dat hun klanten op tijd en binnen budget migreren.”

Patrick Jaspers, Director EMEA, AppZero vult aan: “Onze VAA (Virtual Application Appliance) is crucial in het interactief verplaatsen en migreren van server applicaties tussen datacenters, hosted omgevingen en de cloud. Om deze technologie in de Benelux optimaal tot zijn recht te laten komen hebben wij de Cloud- en Virtualisatiespecialist Prianto gekozen. Naast de benodigde marktkennis heeft Prianto een aansluitend partnerkanaal die technologisch in staat is onze oplossing toe te passen bij hun migratieprojecten.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!