Witold Kepinski - 05 januari 2015

Interoute kiest Riverbed Lifecycle Management Services van Zycko

Zycko, distributeur van IT-oplossingen, maakt bekend dat Interoute, exploitant van een cloudservicesplatform in Europa, heeft gekozen voor de Riverbed Lifecycle Management Services van Zycko.

Door het uitbesteden van het operationele beheer van de Riverbed-hardware aan Zycko kan Interoute bedrijfscontinuïteit garanderen in het geval van problemen en de gevolgen van een serviceonderbreking voor de bedrijfsvoering van zijn klanten tot een minimum beperken.

Zycko’s aanbod van value added diensten voorziet in 24x7 probleem- en incidentoplossing, proactieve hardwarebewaking en probleemanalyse, gecombineerd met intelligente beheerde waarschuwingen en geavanceerde rapportage- en analysemogelijkheden. "Met deze lifecycle diensten kunnen we klanten een optimale gebruikservaring bieden voor nieuwe toepassingen zoals video, VoIP en samenwerkingsdiensten. Het doet ons een genoegen dat we een beroep kunnen doen op de expertise van Zycko en hun ervaring met Riverbed-technologie om zo onze klanten optimale service te kunnen bieden. Dit maakt een einde aan de noodzaak om zelf de kennis en ondersteunende infrastructuur op te moeten bouwen,” aldus Martijn Ten Kate, sales director Enterprise bij Interoute.

Levenscyclus

“Riverbed-technologie betekent een forse investering voor elke klant. Onze Lifecycle Management Services zorgen ervoor dat bedrijven deze investeringen ook optimaal kunnen benutten. Dit is een continue uitdaging omdat het applicatielandschap voortdurend verandert, en elke verandering kan resulteren in een terugval van de prestaties van de ICT-omgeving van klanten,” aldus Arthur de Klerck (foto), regional sales manager bij Zycko Benelux. “Onze Lifecycle Management Services bieden niet alleen voordelen voor bedrijven, maar ook aantrekkelijke kansen voor resellers. Met ons nieuwe aanbod van levenscyclusdiensten kunnen zowel grote als kleine resellers voor nieuwe omzet zorgen. Dit brengt hen bovendien in een betere positie om op te treden als betrouwbare adviseur, aangezien ze een beter inzicht krijgen in de behoeften van klanten dankzij voortdurende bewaking van, en rapportage over de ICT-omgeving van hun klanten.”

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!