Witold Kepinski - 12 januari 2015

Dell werkt naast Copaco ook samen met Tech Data Nederland

Dell naast IT-distributeur Copaco ook samen met Tech Data Nederland. De overeenkomst stelt Tech Data in staat om Client en Enterprise Solutions van Dell te verkopen. 

Dell werkt met Tech Data om verder te investeren in zijn resellerkanaal. Dell werkt in verschillende Europese landen al samen met Tech Data. Door samen te werken met Tech Data biedt Dell zijn partners een nieuwe mogelijkheid om zijn producten en diensten aan te kopen. Hiermee reageert het bedrijf op de vraag van klanten om gemakkelijker zaken te kunnen doen met Dell, zo melden de twee bedrijven.

“De totaaloplossingen van Dell zijn een grote toevoeging op ons bestaande portfolio. De IT-markt is voortdurend in beweging en Dell laat zien dat het indirecte verkoopkanaal belangrijk is voor het bedrijf”, aldus Raymond Cohen, Director Product Marketing & Sales, Tech Data Nederland. “Deze uitgebreide samenwerking met Dell zal ons helpen te voldoen aan de steeds veranderende en diverse technologiebehoeften van onze klanten in Nederland.”

PartnerDirect

“De samenwerking tussen Dell en Tech Data geeft resellers die zaken met ons willen doen meer keuze”, aldus Wouter Jan Zweers (foto), Channel Director Benelux bij Dell. “De laatste jaren is het Dell PartnerDirect-programma exponentieel gegroeid en de samenwerking met onze partners is een essentieel element van onze strategie. Partners zoals Tech Data zijn de spil waar ons succes om draait. We kijken ernaar uit om samen te werken en de oplossingen van Dell naar andere markten te brengen.”

Deze overeenkomst is een gevolg van Dells recente aankondiging over een nieuwe reeks programma's en acties, die het gemakkelijker maken voor partners om samen te werken met Dell. Deze versterken Dells channel-programma en zorgen ervoor dat IT-oplossingen efficiënter dan ooit aan de klant worden geleverd, zo meldt Zweers.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!