Witold Kepinski - 13 januari 2015

Rond 1000 IT-leveranciers met stand op ISE 2015

Op de Integrated Systems Europe (ISE) beurs, dat 10 - 12 februari in Amsterdam RAI worden gehouden, hebben rond 1000 exposanten zich geregistreerd met een stand. Ook aanwezig zijn IT-giganten Intel en Microsoft die elk een stand hebben staan. ISE trok in 2014 meer dan 51.000 bezoekers.

De vakbeurs voor digital signage en System Integration, Integrated Systems Europe opent vanaf 10 februari 2015 haar deuren. Voor de eerste keer zullen Intel en Microsoft van de partij zal zijn. Verder staan er ook Ricoh, Dolby Atmos, AEQ, Oblong Industries Siedle, Ledcom en Fibar Group.

Smart-Building Conference

Dit jaar geeft ISE ook een pre-show op 9 februari met inzicht in de trends rond slimme huizen tijdens het Smart Building Conference. Futurist Lars Thomsen opent met zijn keynote officieel de ISE. Thomsen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van business strategieën.

Voor startende ondernemingen is 11 februari een interessante dag tijdens de Capital topconferentie voor bedrijven die in de AV en IT actief zijn. Nieuw is het unified communications platform met break-out sessies voor telecomdienstverleners.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!