Witold Kepinski - 15 januari 2015

Aruba Networks maakt PartnerEdge programma aantrekkelijk voor MKB-resellers

Aruba Networks breidt haar EMEA Aruba PartnerEdge programma uit, zodat ze beter kan voldoen aan de behoeften van kleine tot middelgrote ondernemingen (MKB) en de channel partners die hen dienen. TechAcces treedt hierbij op als Aruba Networks distributeur.

De uitbreiding bestaat uit de onlangs geïntroduceerde 802.11ac producten, een breed scala aan nieuwe programma's, promoties en MKB-enablement ondersteuning, en een MKB-competentiecentrum in Ierland. Dit competentiecentrum ondersteunt partners bij de verkoop van Aruba Networks cloud-gebaseerde centrale oplossing en Instant Access points. Deze zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en zijn een oplossing voor kleine tot middelgrote ondernemingen.

MKB

Met het Aruba PartnerEdge Program als basis, voegt Aruba bovendien een speciale MKB-website, online training, promoties en sales support voor de MKB-markt toe. Hierdoor kunnen nieuwe partners sneller opschakelen in hun oplossingen. Elke partner doorgaat een onboarding proces met de volgende componenten:

Toegang tot de Aruba Partner-portal en Aruba Quotient mobiele applicatie
Speciale ondersteuning door een Inside Channel Accountmanager en een Inside Channel SE
Aanbiedingen van demo apparatuur
Gerichte promoties om oplopende business te genereren
Gratis training en certificeringen voor sales specialisten.

"We werken nu vele jaren met Aruba Networks en hun inzet en ondersteuning is altijd uitstekend geweest", aldus Berry van Waayenburg (foto), general manager bij TechAccess, een erkend Aruba Networks distributeur voor Nederland en België. "De Aruba Instant oplossing, vooral de nieuwste 802.11ac AP-200, is een uitstekende match voor kleine en middelgrote zakelijke klanten en we zien de vraag van partners steeds groter worden."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!