Witold Kepinski - 17 januari 2015

Onno Draaisma stapt van Microsoft over naar HSO CRM Solutions

Onno Draaisma, voormalig Sales Director Dynamics CRM bij Microsoft, gaat de nieuwe entiteit HSO CRM Solutions leiden. Met deze nieuwe entiteit breidt HSO uit wat zij twee jaar geleden zijn begonnen: het verkopen en implementeren van Microsoft Dynamics CRM. Deze nieuwe stap past in de ambitie van HSO om binnen drie jaar tot de top 3 Microsoft partners voor Dynamics CRM in Nederland te behoren.

Met de start van 2015 is de nieuwe entiteit HSO CRM Solutions opgericht, gefocust op Microsoft Dynamics CRM software en dienstverlening met Onno Draaisma als Managing Director. “Met een lange historie in ERP en CRM ligt mijn keuze voor HSO voor de hand, zeker omdat HSO zich als Microsoft Solution Integrator positioneert”, aldus Onno Draaisma. “De enorme wijziging die nu plaatsvindt in het aankoopgedrag van potentiële klanten is een opportuniteit voor CRM. Iedereen oriënteert zich tegenwoordig online en weet al veel over de potentiële leverancier, zijn diensten en producten. Het wordt nu echt zaak dat een ieder, die zijn klant serieus neemt, minimaal een 360 graden klantbeeld heeft. Dit om zijn of haar potentiële klant een geweldige, op specifieke behoeftes gebaseerde, unieke ervaring te bieden. Daarin speelt CRM een cruciale rol.”

Omni-channel 

“Wij willen dé partner zijn voor organisaties op het gebied van Microsoft oplossingen”, aldus Teus Bouw, CTO HSO Group. “Met Dynamics CRM, Dynamics AX, SharePoint en Business Intelligence realiseren we integrale oplossingen voor onze klanten binnen het Microsoft platform. Onze klanten willen een totaalbeeld van hun klanten met relevante informatie en inzichten, zowel online als offline, omni-channel en multi-device.”

HSO voorziet een groei op het gebied van Dynamics CRM en breidt haar CRM dienstverlening fors uit. Ook zusterbedrijf Dynamics Software gaat ondersteuning leveren met specifieke CRM brancheoplossingen en dienstverlening.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!